Sündmused

16
aprill

Mulgikross

kell 12:00
Holstre-Nõmme krossirada, Holstre
Koduleht: Mulgi kross

Mulgikrossi formaat pole muutunud: kolmes suuremas masinaklassis 85 cm³, MX2 ja MX Open osalejatele näeb juhend ette ühte pikemat ja kahte lühemat võistlusstarti. 50 ja 65 cm³ klassis osalevad noored sõitjad pääsevad rajale kaks korda.

Korraldusmeeskonna juht Martin Arumäe ütles, et rajale on oodata enamikku Eesti tipptegijaid, teiste seas mullu Open-klassis kõik sõidud kindlalt võitnud Gert Krestinovit.

Samas märkis Arumäe, et mullusel võitjal on tiitlit kaitsta tublisti keerulisem, sest oma osavõtust on teada andnud Aigar Leok, Priit Rätsep ja teised Eesti tugevad sõitjad. Tema sõnul on võistluse vastu huvi ilmutanud Harri Kullas ja välistatud pole Tanel Leoki tulek. «Tanelil on küll asjaajamisi, aga meie viimatise vestluse ajal lubas ta teha kõik endast sõltuva, et Mulgikrossil stardis olla.»

Arumäe sõnul on stardinimekirjas paras ports Viljandimaa motopublikule juba tuttavaid soomlasi ja lätlasi, aga ka nende riikide talendikaid tulevikumehi. Samuti on sõitjaid Leedust ja Venemaalt.

«Mulgikross on Eesti mõistes väga korraliku auhinnafondiga mõõduvõtt ning eks see ole sportlastele üks stiimul,» nentis Arumäe.

16.04. Mulgikross. Balti mere karikas. 

Mulgikrossile tuleb ka Tanel Leok

Kross algab 16.04.2016 kell 12:00

Tavapilt 5€

Auto siseparkla koht 5€

VIP pilet 100€