Sündmused

23
juuni

Jaanismman

kell 20:00
Karksi ordulinnus, Karksi vald
Koduleht: Info

Kui Jaanijooksud joostud ja jaanipeo ettevalmistuste higi saunas maha pestud - siis teeme seda jälle reedel 23 juunil 2017!!! Tuleme igast ilmakeerest ja Eestimaa otsast kokku Karksi Ordulinnusesse, et tähistada taaskord vääriliselt ja kombekohaselt suve tähtsamat rahvapäeva ehk Jaanipäeva.
Järjekorras seitsmes Jaanisimman sammub taas hästi sisse käidud kahe ansambli/artisti rada. Käesoleva aasta rahvapeo programmi kuulub kaks tuntud ja tunnustatud ansamblit/artisti, kelledest/milledest me latti kunagi madalamale ei lase!
Seda päris ehedat simmani muusikat tulevad esitama viis karastunud merekaru ehk koondnimetusega AUDRU JÕELAEVANDUASE PUNT! Tõelist retrotolmu tuleb üles keerutama ja vägevat nostalgia tunnet looma „Tsaka-tsaka” - „Vesi peale” - „Kolm (kümmend) aastat pidu” üks ja ainus N-EURO!
Kui ka ilmataat on sama armuline nagu ta oli möödunud aastal ja kingib meile suvele vastavad ilmaolud, siis esinemiste vaheaegadel saavad toimuma jaanipäevale iseloomulikud mängud/võistlused, millede parimimaid premeeritakse auhindadega. Endiselt ootab väljakutset Karksi valla köietõmbe võistkond, kes on olnud siiani Jaanisimmanil alistamatud.
Jaanijooksu Jaanisimmani suurtoetajad:
ETHEL DISAIN OÜ
KARKSI VALD
RUUT FM
KARKSI VALLA KULTUURIKESKUS
Piletiinfo: Pileti hind kella 20.00-ni on 7 eurot ja alates 20.00-list on 10 eurot.
Operatiivne info FB – Jaanijooksu Jaanisimman