Sündmused

27
august

Mick Pedaja, Angeelia, Muudu

kell 19:00
Miks mitte, Guido? baar, Tondisaar, Tarvastu vald
Koduleht: Info

Milline on peaaegu idekas hilissuvine pühapäev?

Ärkad siis kui ärkad. Jood head kohvi või teed ja sööd maailma parimaid pannukaid. Seejärel loed õues raamatut või vaatad võrkkiigest pilvi ja puulehti võbelemas. Võib-olla käid korra metsas jalutamaski. Seenel näiteks. Korraga tuleb meelde: "Hmmm.. Täna on ju Mick Pedaja ja Angeelia kontsert Tondisaarel. Imeline päev! Miks mitte lubada endale üks äärmiselt meeldiv õhtupoolik. Miks mitte Võrtsjärvel asuval väikesel paradiisisaarel, mille loojangud on end suve jooksul võimsalt tõestanud. Miks mitte, Guido? baar, Tondisaar, toredad inimesed ja järvevaatega peldik (muud seal lihtsalt pole). Miks mitte imeline kontsert, mis toimub täpselt loojangu ajal?"

Milline on idekas pühapäev?

See kui saad endale õlale patsutada ja eelnevale lisada: "Küll on hea, et ma esmaspäeva juba eos vabaks võtsin ja kämpimise asjad valmis panin. DJ Muudu mängib hommikuni ülimõnusat mussi, saan üksikul saarel tiksuda, hängida ja niisama läbi elu tantsida. Ja tööle ei peagi kiirustama! Miks mitte?"

Kuidas asi käib?
Transa orgunnime. Parvsaunad, kaatrid, kohalikud paadimehed jms. Täpsema graafiku lisame päev enne üritust vastavalt sellele, kui paljud end tulema on märkinud. Kui tuleb üle 100 inimese, siis peame veits mõtlema... 

Pleedid ja istumisalused kaasa 

Arveldamine sularahas
Pilet kohapeal 10 EUR / alla 12. aastased lapsed tasuta