Sündmused

21
juuli

Pärimusmuusika laager: Laste Etno 2018

Kärstna mõis, Kärstna Viljandi vald

Tere, noor muusikasõber, kes sa oled 7-16 aasta vanune ja oskad oma pillil mängida juba erinevaid lugusid!

Oled väga oodatud pärimusmuusika laagrisse Laste ETNO 2018, mis toimub Viljandi lähedal Kärstna mõisas.

Laagris saad tuttavaks Eesti pärimusmuusika mitmekülgse maailmaga, mis on köitev ning inspireeriv nii uutele tulijatele kui ka pärimusmuusikaga juba lähemalt tuttavamatele. Tegeleme vanade laulude, tantsude ja pillilugudega, mis meile põlvest-põlve on edasi antud.

Ees ootavad laulu ja pillimängu täis ühisõpitoad, põnevad üllatuskülalised, tantsutoad, lõkkeõhtud, meisterdamine ning palju muud. Läheme külla suurele Eesti ETNO laagrile, õpime koos nendega ühise loo ning mängime ja esineme koos.

Koosveedetud ajale paneb vägeva punkti meie oma kontsert Viljandi pärimusmuusika festivali Rohelisel laval 26. juulil kell 17.00!

NB! Laagris toimub õppetöö kuulmise järgi. 
Kui Sa sellise õppeviisiga pole kokku puutunud, pole hullu - julge pealehakkamine on pool võitu ja hätta kedagi ei jäeta! 
Samuti on igaühel soovi korral võimalus panna end ka korraks õpetaja rolli ning jagada teiste laagrilistega mõnda pilli- või laululugu. 

Õpetust ja lugude seadmist aitavad läbi viia meie suurepärased juhendajad, kelleks on Lee Taul, Ann Maria Piho, Tanel Sakrits, Katariina Tirmaste ning Martin Kullamaa. Laagrit juhib Liisa Koemets ning käelist tegevust juhendab Tiina Zujenkov.