Sündmused

30
juuli

Rahvusvaheline soome-ugri pärandturismi foorum „Kuidas luua pärandturismi sihtkohta?“

kell 11:00
Polli aiandusuuringute keskus, Polli, Mulgi vald, Viljandimaa

30. juulil kell 11-16 toimub Mulgimaal 1. soome-ugri päranditurismi foorum. Rahvusvahelise foorumi eesmärgiks on hoogustada soome-ugri turismiettevõtjate, -arendajate ja kultuurikandjate infovahetust ja koostööd pärandturismi alal, sh turundamisel ja tootearenduses.

Registreeru sündmusele siin.

30. juulil kell 11-16 toimub Mulgimaal 1. soome-ugri pärandturismi foorum.

Rahvusvahelise foorumi eesmärgiks on hoogustada soome-ugri turismiettevõtjate, -arendajate ja kultuurikandjate infovahetust ja koostööd pärandturismi alal, sh turundamisel ja tootearenduses.
Foorum, alapealkirjaga „Kuidas luua pärandturismi sihtkohta?“ on mõeldud esmajoone pärandturismi ettevõtjatele, arendajatele ja huvilistele soome-ugri hõimurahvasterahvaste seas Venemaal, Soomes ja muidugi ka Mulgimaal ja mujal Eestis.

Soome-ugri pärandturismi foorum koosneb temaatilistest ettekannetest pärandturismi praktikutelt soome-ugri maailmast, sh Karjalast, Udmurtiast ja Saamimaalt. Esitleme hõimurahvastele ka vastvalminud Mulgimaa turismistrateegiat.

Foorumit modereerivad loodus-ja pärandturismiettevõtja Aivar Ruukel (Soomaa Turism MTÜ) ning soome-ugri kultuuripealinnade koordinaator Oliver Loode (URALIC Keskus MTÜ).

Ettekanded on inglise või vene keeles, sünkroontõlkega inglise ja vene keele vahel. Foorumil on võimalik osaleda kohapeal või veebipõhiselt ZOOMi keskkonnas.

Foorum kantakse üle ka ajalehe "Sakala" veebis, "Abja-Paluoja – soome-ugri kultuuripealinna 2021" ja soome-ugri kultuuripealinnade Facebook’i lehtedel.

Soome-ugri pärandturismi foorum on osa Abja-Paluoja – soome-ugri kultuuripealinn 2021 - programmist ja toimub vahetult enne kultuuripealinna aasta tähtsündmust: Mulgi pidu 31. juulil.
Täpsema info toimumiskoha programmi ja esinejatega avaldame juunis.

Kohtumiseni 1. soome-ugri pärandturismi foorumil Mulgimaal!