Sündmused

28
mai

Muuseumiöö Mõisaküla muuseumis

kell 16:00
Mõisaküla muuseum, Mõisaküla, Mulgi vald, Viljandimaa

Muuseumiöö tuleb taas!

Tänavune muuseumiöö on kantud teemast „Öös on unistusi“. Millest unistab muuseum ja millest unistavad inimesed seoses muuseumiga? Milline on unistuste muuseum?

Mõisaküla muuseum võtab sündmusest osa 12. korda, kuid sel aastal korraldame seda tavapärasest üle-eestilisest muuseumiööst nädal aega hiljem ehk laupäeval, 28. mail. Seetõttu on kõigil külastajatel hea võimalus endale sobivas tempos meie pakutavast eriprogrammist osa võtta. Varasemad muuseumiööd on külastajatele olnud tasuta. Eesti Muuseumiühingu poolt on ettepanek sel aastal osavõtutasu üks euro külastaja kohta, et toetada muuseumide poolt pakutavaid eriprogramme.
Mõisaküla muuseum on maikuu viimasel laupäeval avatud alates kl 9.00 kuid eriprogramm kestab kl 16.00 - 22.00 Nostalgiat loob „Kalevi“ šokolaadipaberite näitus, mis baseerub Inge Tõnissoni erakollektsioonil. Kõikidel külastajatel on võimalus joonistada või kirjutada oma unistustest ja kuulata õhtujutte, mida loevad ette Liis-Marie ja Inge. Muusikalist meeleolu loob Kymbali Williams ja pärast kontserti saavad kõik külastajad osa maitsvast üllatusest, mida pakub teile Vladimir. Ilusa ilma korral toimub üllatuse presentatsioon õues. Programmi lõpetab kl 21 Mõisaküla muuseumi eest algav matk, giidiks Anu. Päev läbi on huvilistel võimalus teha dresiinisõitu raudteel.

Muuseumiöö ajakava

MÕISAKÜLA MUUSEUM
28. mail muuseumiöö „Öös on unistusi“
Muuseum avatud 9-22. Eriprogramm 16-22
16-22 Vaadata näitus „Magus unistus“
16-22 Dresiinisõit raudteel
16-17 Joonistamine teemal „Öös on unistusi“
17-18 Õhtujuttude ettelugemine lastele
18-19 Meeleolu loob Kymbali Williams
19-20 Maitsev üllatus muuseumi õuealal
21-22 Öömatk

Öömatkale tulles palun riietu vastavalt ilmale!

Näitus „Magus unistus“ 28.05 – 18.06. Vaadata saab Inge Tõnissoni erakogu „Kalevi“ šokolaadide ümbrispaberitest läbi aegade.

Täpsem info tel 435 5607 ja FB-s @moisakylamuuseum