Sündmused

11
veebruar

Taulide pere südatalvine kontsert

kell 18:00
Torupillitalu, Riidaja, Tõrva vald, Valgamaa

rmsad sõbrad! Meil hää meel teada anda, et detsembris ära jäänud pööriaja kontsert toimub nüüd veebruaris! ????

Oled oodatud, meie armsasse lapsepõlve kodutallu Valgamaal, meie perele traditsiooniks saanud talvisele kontserdile. Sedasi kohtume muusikas juba kaheteistkümnendat korda ????
Tuleme kokku, et jagada oma kohalolu õdusas ja rahulikus hetkes. Et vaadata endasse, tulla oma keskmesse, tunda rõõmu ja lihtsalt olla. Nautida mõnusat õhkkonda, toredaid inimesi, muusikat, koosolemist kaminatule paistel ja juua mõnusat taimeteed.

Küllusepanus õhtu eest on annetuslik, alates 5 € ja kel võimalus rohkem jagada, on kohavaimud ja muusika hinged väga tänulikud. Kui paberi/mündi kujul pole võimalik küllust jagada, sobib ka väga hästi mõni hää enda valmistatud kodune hoidis vms.

Et olemine oleks veelgi mõnusam, siis võimalusel ja soovi korral küpseta või haara kaasa midagi lihtsat ja head söögipoolist ühisele laulale, mida hää enne või pärast kontserti kehakinnituseks ampsata. Ja palume, et see oleks kohe serveerimiseks alusel valmis.
Kontserdi kohta infot: triinu.taul@gmail.com või tel: 53 414 861
Kaugemalt tulijatel on võimalus ka Torupillitalu külalistemajas ööbida, selleks anna oma ööbimise soovist teada hiljemalt 9. veebruari õhtuks aadressil info@torupillitalu või tel: 52 78 149.
Rohkem infot külalistemaja ja ööbimise kohta siin: http://www.torupillitalu.ee või tel 52 78 149.
Tare on avatud kl 17.00, kontserdi algus kl 18.00.
Täpse asukoha leiad siit: http://www.torupillitalu.ee