VI Mulgi pidu 2021

Registreeru VI Mulgi peo laadale!

22. aprill 2021 kell 15:01

VI Mulgi pidu toimub 31. juulil 2021 Karksi külaplatsil, suur osa Mulgi peost on ka Mulgi laadal, mis toimub sealsamas kõrval Karksi külamaja ümbruses kell 10-17.

Oodatud on kõik kodumaist käsitööd valmistavad käsitöömeistrid üle Eesti (tekstiil, kudumid, tikandid, ehtekunstnikud, puitkäsitöö, sepad jne.). Eriti oodatud on rahvuslik käsitöö ja kõikvõimalikud rahvuslikud mustrid (ei pea olema ainult mulgi käsitöö). On lubatud ka käsitöömeistrid naaberriikidest (nt. Läti) kui tegemist on ehtsa ja eheda käsitööga!
Oodatud on ehe Eesti toit, kõikvõimalikud talukaubad ja omatoodang.
Mulgi peo laadale palume mitte registreeruda importkaubaga kauplejaid ja masstoodangu tootjatel / müüjatel!

NB! Laadakorraldaja jätab omale laadaplatsil õiguse mitte lubada kauplema kaubaga, kui tegemist on eelnimetatud kauplemistingimuste rikkumistega. Samuti jälgib korraldaja, et kauplemispaltsi eest makstud ettemaks vastab kaubale ja võtab omale õiguse nõuda rikkumise korral hinnakirjale vastavat platsimaksu.
Kui kahtled ja pole kindel, et kas sinu kaup sobib Mulgi peo laadal müümiseks, siis küsi julgelt nõu meie telefonil 435 5529 või e-posti aadressil kultuurikeskus@karksi.ee.

Kui soovid laadal osaleda, siis täida palun allpool olev küsimustik, kui sa ei saa ineterneti teel registreeruda, siis palun helista 435 5529.
LINK registreerimisekshttps://forms.gle/JW1BFoGJNEUQopXz8

Kohtumiseni VI Mulgi peol "Sia ja mia ütekuun"
Karksi-Nuia kultuurikeskus