Sündmused

15
september

Etendus. Maailma ilusaim tüdruk

kell 19:00
Karksi valla kultuurikeskus, Viljandi mnt 1, Karksi-Nuia

15. septembril 2017 kell 19.00 Karksi valla kultuurikeskuses. Pilet 10 EUR/7 EUR

Siim Maateni ja Kaisa Rooveri kirjutatud ja lavastatud, tõestisündinud loole toetuva monolavastuse “Maailma Ilusaim Tüdruk” sügisesed etendused Eestimaa erinevais paigus. Seiklusliku uurimisretke võtab laval ette näitleja Siim Maaten. 

“2011. aastal saatis Anne meile oma päevikud ja soovis, et me avalikustaksime tema loo. Päevikutest tuli päevavalgele, et tüdruk oli pidanud enda kaitsmiseks, 34. aasta jooksul elama 5 erinevat elu - iga elu uu nime ja identiteediga," tutvustavad materjali Roover ja Maaten. "Läbi päevikute, veinipudelite, seksitööstuse, psühholoog Alice Milleri teooriate, Eesti ja Euroopa lähiajaloo ning Siimu kehastatud tüdrukut kohanud tegelaste joonistub pilt armastusest, ilust ja ellujäämisest. Pilt Maailma Ilusaimast Tüdrukust." 

Juhtlause 1996. aasta päevikust:

“Ta on ägedaim erutavaim armastatu, kes mul kunagi on olnud. Ta on uje ja tark, ega lase kellelgi end petta. Ta on kaunim kui pornograafi unistus. Ta võib olla suureline ja kapriisne ning samas andestav ja armastav. Ta on tõeline pühapäeva laps, magus kuninganna…”

Etendus sisaldab seksi, uimasteid ja vägivalda. Pere nooremad liikmed soovitame selle etenduse ajaks koju jätta, kui ei viitsi neile laval juhtuvat selgitada.

Etenduse pikkus 1h 40min 

Piletid: 10/7 €

Piletite broneerimine onteater@gmail.com ja müügil kohapeal pool tundi enne etenduse algust. Piletid peagi ka piletilevis.

Suur tänu Bois MM ja Eesti Kultuurkapital.

Kontakt:
onteater@gmail.com