Sündmused

06
november

Kontsert. Ma olin Bonzo

kell 19:00
Kirik-Kammersaal, Valga mnt 42a, Tõrva
Koduleht: Piletid

Andrus Albrecht, rahva seas rohkem tuntud kui Bonzo, kogub kokku oma aastate parima loomingu, paneb plaadile ja esitleb seda novembris üle-eestilisel kontserttuuril, mis koosneb viieteistkümnest ülesastumisest ja kannab pealkirja „Ma olin Bonzo“.

Kogumik võtab valikuliselt kokku laulud, mis sündisid ajavahemikul 2003-2016. Just 2003. aastal alustas Andrus Albrecht 30-aastasena esimesi laulukirjutamiskatsetusi.

See on Andrus Albrechti jaoks esimene plaat, Bonzo jaoks aga kaheksas.

Albrecht arvab, et see plaat võibki jääda viimaseks. Talle tundub, et inimesed  ei kuula enam nii väga plaate, ka ta ise mitte. Uuemates autodes ja ka sülearvutitel pole enam CD plaadi kuulamise võimalust, on vaid USB otsad. Seega on muusik otsustanud teha väikese partii, mis on saadaval vaid neil loetud kontserditel novembrikuus.

Kommenteerides plaadi ja kontserti pealkirja, märgib Albrecht, et tulevikus ei plaani ta enam Bonzona üles astuda, sest tema jaoks on see periood elus lihtsalt läbi saanud.

Enda sõnul ei tunneta ta endas enam Bonzot. Bonzo on Albrechti jaoks mees, kel sigarillo suunurgas ja napsiklaas ees, kuid viimastel aastatel on ta hakanud ise aga tegema järjest kainemaid ja tervislikumaid valikuid.