Sündmused

23
juuni

Mulgimaa jaanituli

kell 19:00
Karksi ordulinnus, Karksi Mulgi vald
Koduleht: Info

Karksi Ordulinnuses on Jaanipäevasid suursuguselt tähistadud juba mitmeid ja mitmeid aastaid. Sündmust on külastanud rohkelt inimesi ja kõik tundus hästi olevat. Samas midagi oli nagu puudu ja/või oleks võinud siit/sealt natuke teisiti olla. Võtsime korraks aja maha ja kogu sündmuse kontseptsiooni muutmiseks otsustasime teha restardi ning ehitada üles uus - tunduvalt sisutihedam ja tegevuste rohkem pööripäeva tähistamist märkiv sündmus!

MERKA - PÕHJA-TALLINN - TOOMAS ANNI

Artistide poolt pakutavas programmis otsustasime kasutusele võtta valemi 2 + 1 = 3! Kui eelnevatel aastatel on programmi kuulunud kaks artisti/ansamblit, siis käeoleval aastal on neid kolm. Programmi koostamise põhimõttel – kõigile midagi. Jaaniõhtu juhatab sisse Eesti üks tuntuim simmanite/tantsuõhtute kunn – TOOMAS ANNI!
Tänapäevast pop-muusikat tuleb meile tutvustama ja esitama tänase päeva üks kõige suurema kooseisuline tip-top ansambel PÕHJA-TALLINN! 
Päris südaööl (kui vanaemad/vanaisad ning lapsed on juba tekkide vahele tuttu pugenud) astub lavale viimaste aastate üks ööklubides ja pubides kõige enim esinema tellitud ning plaadi pealt mängitud üks ja ainus Merlyn Uusküla alias MERKA!

LASTEALA

Lasteala on rõõmuks lastele ja puhkuseks emmele/issile (võimalus rahus jalga keerutada ja näppu visata). Lastealal on kindlasti kaks erineva suurususega batuuti/liumäge. Seal on oma sündmuse juht, kes korraldab kolme tunni jooksul (19.00 - 22.00) lastele erinevaid mänge ja võistlusi! Parimatele ja aktiivsematele väikestele osalejatel auhinnad.

SAUNA-ALA

Sauna-alal on on kindlasti Haagissaun ja kilesaun! Kuna saunaala korraldavad kohalikud vabatahtlikud pritsumehed, siis kindlasti on ka tagatud jahutav ja värskendav sahmakas vett. NB! Sauna-alasse sissepääs tasuline (kümnise suurus veel määramata)! 

DISCGOLFI võistlus "HOLE-IN-ONE"

Territooriumile paigaldatakse originaal discgolfi korv. Distants korvi ja viskeala vahel on piisavalt pikk iga viskega Hole-in-ole tegemiseks. Igal viskajal on korraga kolm katset ja ja iga katse maksab nt 1€. Selliselt kasvatakase võistluse auhinnafondi ehk Hole-in-ole viskaja rahalise võidu suurust! NB! Reeglid veel koostamisel, milled avaldame hiljemalt 1 juunil!

TEGEVUSED JAANIDELE JA JAANIKATELE

Mis jaanipäev see ikka on, kust puuduvad meeleolukad võistlused ja nn tõsised mõõdu võtmised. Jaanikatele: kaikavedu, paaris köietõmme ja sangpommi tõstmine ja Jaanidele: Porivaiba rullimine, täppis kaalu arvestamine/arvamine, ajapeale paelt sidumine – või oli see vastupidi!

JAANIPÄEVA RAHVAGRILL 

Mõte on teha rekord, kus korraga ühe pika grillvannide rea ümber grillib teada olevalt kõige rohkem inimesi! Liha ja vardad saab osta kohapealt. saab osta kohapealt rekord liha grillimises
Kas ja kuidas see täpselt toimuma saaks, selgub märtsi kuu jooksul. Hetkel me seda 100% programmi osana ei reklaami!

RETRO DISCOTELK

Diskotelk saab sisustatud ajastule vastava värvitehnikaga: värvitud elektripirnid, peegelkerad, vilkurid/prožektorid! Rohkelt 80-nendate ja 90-nendate disco muusikat ja mitte nii rohkelt "kaasaegset disco muusikat". Kas ja kui suures telgis see täpselt toimuma saaks, selgub aprilli kuu lõpuks. Hetkel me seda 100% programmi osana ei reklaami!

TOETAJAD 

ETHEL DISAIN OÜ

KARKSI VALLA KULTUURIKESKUS

MULGI VALD (Karksi Piirkond)

KARKSI VALLA HOOLDUS

NB! Nimekiri täieneb toetajate lisandumisel!

PILETIINFO

Pileti hind 31 märtsini 9.-
Pileti hind 23 juunini 12.-
Pileti hind kohapealt 15.-

Piletid saadaval alates 7 märtsist Karksi Valla Kultuurikeskusest ja Piletilevist!