Sündmused

08
detsember

Heategevuslik jooga kandlehelide saatel

kell 11:00
Spiritual Studio, Viljandi 1, Tõrva, Valgamaa

Kui sooviksid üheskoos keha vabastada ja liigutada detsembrikuisel talvehommikul, siis kutsume Sind Tõrvasse Spiritual Stuudiosse 8.detsembril kell 11.00-12.30. Ruumi loovad Triin Pärn ja Gerda Nurmeots.

Kuna on lähenemas jõulud, rahu ja rõõmu aeg, siis on ka meie seekordne jooga sellest inspireeritud - keskendume südame keskuse avamisele. Südamekeskuse essents on tingimusteta armastus. Värvus roheline ja element õhk. Südamekeskuse avamine toob kergust hingamissüsteemile, õlgadele ja ülaseljale. Liigutused on kerged ja voolavad, samas piisavalt toniseerivad. Töö südamekeskusega aitab vähendada pingeid ja stressi, mis aegajalt jõuludega kipub kaasas käima.

Seekordne sündmus toimub elava muusika saatel - helisid loob kromaatilisel kandlel Gerda Nurmeots, kes võlub improvisatsioonilist hingemuusikat, mis paitab ja aitab tuua fookusesse. Inspiratsiooniks on loodus, elujõud, teadlikkus, julgus väljendada ja avada end ja teid kõiki sel rännakul.

Detsember on andmise, jagamise ning hoolimise aeg. Seetõttu soovime toetada abivajajaid. Soovituslik külluse panus oleks 5-10 eurot, millest suur osa läheb heategevuseks.

Oled südamest oodatud!