Sündmused

20
juuni

Tõrva pööriöö: liivaskulptuuri "Mulgi näkk" avamine

kell 21:30
Tõrva, Tõrva

Suvituslinn Tõrva kutsub suve avamisele 20. juunil kell 21.30 kino Koit kõrvale. Esmakordselt Tõrvas saab näha liivaskulptuuri „Mulgi näkk“, mille loob Baltimaade üks parimaid liivaskulptoreid Agnese Rudzite-Kirilova. Liivaskulptuuri toob Tõrva Maarjamaa üks parimaid tule, liiva, vee ja jää skulptuuride võlureid Indrek Leht, kes on varasemalt vastutanud Tõrva Loitsu tulemöllu eest. Skulptuuri avamiselt ei puudu ka meeleolule vastav tants ja muusika!

Kõige lühemal ööl aastas pole mõtet magama minna – tegevusi jätkub veelgi. Pärast skulptuuri avamist suundume ühisele matkale ümber Tõrva järvede, kus peituvad üllatused ning kes teab – ehk kohtab järve kaldal ka mõnda näkki. Tuleb olla ainult ettevaatlik, et mitte pead kaotada!

Pärast pööriöö matka saab nautida järvekino, mis toimub sel korral hoopis Veskijärve veerel. Kellel energiat matkast liiga palju üle jääb, siis neile pakub Loodusturism kanuusõitu, mis salapärasele ööle kohaselt toimub LED-tuledega valgustatud kanuudes. Suveaeg algab Eestis 0.44 - seda, kuidas suvi täpselt kohale jõuab, saab jälgida koos Tõrva Astronoomiaklubiga. 

Ära maga valgeid öid maha ja võtame koos suve vastu!

Üritusel järgime 2+2 reeglit. Haigussümptomite ilmnemisel palume üritusele mitte tulla. 

Kava täpsem info avaldub järk-järgult Facebooki ürituse all.