Uudised

Mulgi Elamuskeskus otsib tegevjuhti

01. veebruar 2022 kell 11:05

MTÜ Mulgi Elamuskeskus on kuulutanud välja konkursi tegevjuhi leidmiseks.

MTÜ Mulgi Elamuskeskus eesmärgiks on Sooglemäe talukompleksi arendamine Mulgimaa külastuskeskuseks, Mulgimaa kultuurpärandi tutvustamine ja elavas kasutuses hoidmine ning Mulgimaa atraktiivseks kultuuri- ja turismisihtkohaks arendamisele ja tutvustamisele kaasaaitamine.

MTÜ juht seisab hea nii organisatsiooni igapäevase töö kui ka strateegilise juhtimise eest, lähtudes Mulgi Elamuskeskuse arengukavast ja üldkoosoleku poolsetest strateegilistest tegevussuundadest. Peamine esmane ülesanne on organisatsiooni ülesehitamine, Mulgi elamuskeskuse avamise ettevalmistamine ja keskuse käivitamine juulis 2022.

Eelmise aasta veebruaris Mulgi Kultuuri Instituudist eraldi jagunenud MTÜ Mulgi Elamuskeskuse juhi ülesandeid täitis ajutiselt varem projektijuht Sille Roomets, kes jätkab käsilolevate projektide elluviimisega juhatuse liikmena edasi käesoleva aasta lõpuni.

Kandidaatidelt oodatakse elulookirjeldust koos palgasooviga hiljemalt 27. veebruariks e-postile mulgielamuskeskus@gmail.com. Tööle asumise aeg märts 2022.

Rohkem infot konkursi ja kandideerimise kohta: tel 5855 1811.

Loomisel oleva Mulgi Elamuskeskuse visiooni leiad siit: https://www.youtube.com/watch?v=NmweQtxeXi8