Uudised

Mulgimaa peremäng otsib mängupunkte

17. veebruar 2022 kell 14:28

Mulgimaa peremängul on tulemas juba kaheksas mängusuvi ja mängupäevadki juba selgunud. Nüüd otsib peremängu meeskond mängupunkte, kes sooviksid suvel oma ettevõtte, talu, külamaja, kodu või aia külalistele avada. Oodatud on nii need punktid, kes juba varem mängul osalenud, kui ka täiesti uued huvilised.

"Mulgimaa on imeline ja vahva koht - siin on tegusad kogukonnad, ajaloolised paigad, ettevõtlikud ja vägevad inimesed.vKindlasti elad sinagi sellises toredas kogukonnas või oled ise hoopis ettevõtte omanik - teed puutööd, õmbled, pead talu või toodad midagi. Kui jah, siis on meil sulle üks pakkumine - tule Mulgimaa peremängu mängupunktiks! Me anname sinu tegemistele hoogu, toome sulle külastajaid ja kogukonnale anname juurde uut ühist hingamist," kutsus peremängu eestvedaja Jaanika Toome.

Peremäng on oma kaheksa tegutsemisaasta jooksul palju toredaid tegusid korda saatnud –  nähtavale toonud ja innustanud vahvaid noori pillimehi, osavaid käsitöölisi, toiduvalmistajaid, külakogukondi. 

Kellel on soov Mulgimaa peremängu vahvasse meeskonda kuuluda ja suvel oma mängupunkt avada, saab lisainfot küsida ja endast märku anda Jaanika Toomele tel 5788 0245, jaanika.toome@gmail.com.

Lisainfo kodulehel www.mulgiperemang.ee