Uudised

Tule suvel Mulgimaad avastama!

21. juuni 2022 kell 17:16

Selgi suvel on viiel erineval laupäeval külalised oodatud Mulgimaa igasse kihelkonda Mulgimaa Peremängule. Karksi päev on 25. juuni, Helme päev 9. juuli, Halliste päev 16. juuli, Paistu päev 23. juuli ja Tarvastu päev 13. august.

Kutsume üles avastama oma kodukanti ja külastama Mulgimaa Peremängu mängupunkte, kus igaüks saab teada midagi uut Mulgimaa kohta, näeb tegusaid mulgi asja eestvedajaid, avastab uusi põnevaid kohti ja saab koos pere või sõpradega mõnusalt aega veeta. 

Üsna kindlalt võib sattuda kohtadesse, kuhu muul ajal ei saa!
Näiteks Helme kihelkonna päeval, 9. juulil korraldatakse Ritsu külakeskuses ekskursioon EPTaegsesse ujulasse, mis ehitati valmis, aga kasutusse ei võetudki. 16. juulil, Halliste kihelkonna päeval saab vaadata endist Laatre raudteejaamahoonet ja küsida Veelikse küla inimestelt, kuidas Läti piiri ääres elu läheb. 23. juulil, Paistu kihelkonna päeval avavad oma õue Vana-Vallamaja talu, kus kuuleb päev läbi elavat lõõtspillimuusikat mitmetel pillidel, ja Naatsaku talu, kus näeb päris lähedalt kitsi-lambaid ning kanu. 13. augustil on Mulgimaa Peremängu viimane, Tarvastu kihelkonna, päev ja külastada saab Võrtsjärve ääres Kivilõppe külas asuvat Alliku kaluritalu, kus siiani tegeletakse kalapüügiga ja räägitakse kalamehejutte.

Nagu ikka, on kõikjale sissepääs tasuta, avatud on kodukohvikud ja kaasa saab osta käsitööd ning Mulgi maitseid. Rohkem infot vaata kodulehelt mulgiperemang.ee või Facebookist Mulgimaa Peremäng.